Koreantürk Kore Dizileri

Koreantürk Kore Dizileri

Yaşanan VK Videolarındaki Sorun Hakkında09 Temmuz,Perşembe

Yaşanan VK Videolarındaki Sorun Hakkında

Değerli takipçilerimiz,

Vk videolarında genel anlamda bir sıkıntı vardır. Vk videoları açılmamaktadır. Bir çok dizinin alternatif seçeneği varken olmayan da bir çok dizi var. Vk alternatifi düzeledebilir, hiç düzelmeyedebilir şuan  gelecekte olacakları pek te öngöremiyoruz. Çünkü yaşanan sıkıntı bundan önce karşılaşmadığımız bir durum. Ne yazık ki büyük emekler heba olabilme ihtimali mevcut fakat eğer düzelmemesi gibi bir durum söz konusu olursa hızlıca tüm videolara “ok” alternatifini eklemeyi düşünüyoruz.

Bunun yanında eğer izlediğiniz bir dizide alternatif yoksa mega linkleri ile kolayca indirip dizinizi izleyebilirsiniz. İndirme linkleri forumundaki ana dizi kategorisi linki şu şekildedir: https://www.koreanturk.com/Forum-Kore-Dizi-Indir

Index konusuna girip alfabetik şekilde tüm dizilerin indirme linklerine ulaşabilirsiniz. Bu yalnızca elinizin altında bulunması için bir alternatif. Gayet tabi zorlu bir süreç. Vk en güvenilir video izleme kaynağı idi. İnşallah sorun kısa sürede çözülür ve içimiz rahatlar.

En kötü senaryoya da hazırlıklıyız, alfabetik sıradan “ok” alternatifi eklemeye başladık. Sormak istediklerinizi buraya yorum atarak sorabilirsiniz.

İlgilerinize sunarım. Geçmiş olsun.

Carpathia