Koreantürk Kore Dizileri

Koreantürk Kore Dizileri

Yeni Video Alternatifi06 Kasım,Cuma

Yeni Video Alternatifi

Arkadaşlar merhaba,

Sizlere alternatif olması açısından yeni bir video sitesini kullanmaya başlayacağız (Openload). Bu siteyi seçmemizde ki amaç, videoları anında aktif etmesi (normalde diğer video siteleri 40 dakika bekletiyor videoları onaylayana kadar) , çok hızlı yüklenmesi ve kalitesinin çok iyi olması ve telif hakları sebebi ile hiç bir videoyu silmemesi.

Bunun yanında bu video sitesinin videolarında play tuşuna basınca arka planda reklam sayfası açılıyor. Bunu hemen kapatıp videonuza devam ediyorsunuz. Kimine göre can sıkıcı bir durum kimine göre videom hızlı kaliteli dolsun hemen izleyelim mantığı ile bakınca katlanılabilir bir durum. Bu reklamları bizim koymadığımızı belirtmek isterim.

Bunun yanında mobil destekli olması + bir özellik. Fakat mobilde birden fazla açılır sayfa çıkarıyor buna dikkat edelim. Mobildeki arkadaşlarımızın daily veya okru’yu seçip izlemesi daha mantıklı durmaktadır. Çünkü mobil cihazlar zaten özellik bakımından yetersiz olduğu için açılır sayfa reklamları sizi kızdırabilir (kapatmaya uğraşmanız vs.)

Dip not olarak dailymotion, okru, mr ve vk eklemelerimiz zaten devam etmektedir bu alternatif video sitesini kullanmamızın amacı belirttiğimiz üzere çeviriler bittiğinde sizlere anında sunum yapmak ve daha hızlı bir alternatifinizin olması.

2015-11-06_133215